Limestone Çeşitleri

Limestone Çeşitleri

  • Tgtile
  • 24.05.2022
  • Blog
  • 4023

Limestone, Limra Taşı Bilgileri

İç ve dış mekanlarda kullanılmakta olan mermerler, sadece kullanım anlamında etkileyici sonuçların ortaya çıkmasını sağlamaz. Aynı zamanda estetik olarak da bulunulan alana bambaşka bir hava kazandırmayı başarıyor. Her ne kadar konu mermer çeşitleri olduğu zaman insanların akıllarına klasik tarzdaki mermer modelleri geliyor olsa da bu konuda yapılacak olan araştırmalar ile de görülebileceği üzere mermerler kendi içinde farklı çeşitlere ayrılıyor. Limestone mermer çeşitleri de yine kullanılmaya başlandığı ilk günden itibaren gerek iç gerekse dış mekanlarda tercih edilen mermer çeşitleri içerisindeki yerini almayı başarmış durumda.

Limestone Mermer Nedir?

Son dönemlerde oldukça popüler hale gelmiş olan limestone mermer içim kullanılan taş, hali hazırda doğal taşlar arasında da yer almakta olan kireç taşıdır. Doğal yapısı ile son derece etkileyici bir görünüme sahip olmasının yanı sıra oldukça kolay bir şekilde şekillendirilmesi ve istenilen boyutlarda hazırlanabilmesi sayesinde istenilen her alanda rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Limestone Mermer Çeşitleri?

Limestone mermer çeşitleri incelendiği zaman da görülebileceği üzere kendi içinde farklı çeşitlere ayrılmaktadır. Bu sayede yalnızca boyut anlamında değil kullanılacağı alana bağlı olarak da en uygun tarzdaki çeşitler arasından seçim yapmak mümkün hale gelmiş oluyor. Birçok kullanıcı bu aşamada öncelikli olarak tek renkten hazırlanmış olan modeller arasından seçimlerini yapıyorlar. Seçimini tek renkten yana yapmak isteyenler için de oldukça geniş bir yelpaze üzerinden limestone mermer çeşitleri onlara sunuluyor.

Tgtile olarak limesone mermer çeşitlerimiz;

Tek renkten ziyade limestone mermer çeşitleri arasından seçim yaparken daha modern ve bulunulan alanın tasarımına uygun olanlar içerisinden en doğru tercihi yapmak isteyenler için de artık aradıklarını kolaylıkla bulabiliyorlar. Özellikle de şerit desenli limestone mermer çeşitleri modern bir dekorasyona uyum sağlaması adına ön plana çıkan çeşitlerden bir tanesi. Daha otantik bir görüntü elde etmek isteyenler de yine mümkün olduğu kadar yumuşak renklerin kombinlendiği modeller içerisinden seçimlerini kolaylıkla yapabileceklerdir.

Limestone ve Limra Aynı Taş Mı?

Limestone ifadesi ile Limra aynı anlama gelmektedir. İngilizce olarak Limestone olarak adlandırılan Limra taşı artık günümüzde daha fazla bu isimle telaffuz edilmektedir.

Limestone Mermer Fiyatları Neye Göre Değişir?

Kireç taşı olarak da adlandırılan limestone, diğer ifadesi ile Limra taşı ülkemizde de çıkartılarak işlenmektedir. Dolayısıyla limestone fiyatları ile alakalı yapılacak olan araştırmalarla da ortaya çıkartılacağı gibi oldukça geniş bir yelpaze üzerinden kullanıcılara sunulmaktadır. Fiyatların farklılık göstermesindeki en büyük etkenlerin başında ise kullanılacağı alana göre istenilen boyutlardır. Klasik boyutların yanı sıra özel boyutlarda da hazırlanmakta olan limestone mermer çeşitleri sayesinde bulunulan alanın görsel olarak en iyi görünüme ulaşması sağlanmış olacaktır.

Herhangi bir sorun olmadan limestone fiyatları ile alakalı bilgilerin elde edilebilmesi adına ilk aşamada mutlaka kullanılacağı alan hakkında net bilgilerin elde edilmiş olması gerekmektedir. Çünkü ölçülere bağlı olarak fiyatta değişimlerin ortaya çıkması son derece doğaldır. Gerekli olan detayların her birinin üzerinde durularak yapılacak olan seçim ile beraber hem bulunulan alana uyumlu hem de uygun fiyatlı limestone mermer çeşidi seçilmiş olacaktır.

2002 yılı itibarıyla genel olarak Limra Taşı metre kare fiyatları 15 dolar ile 50 dolar arasında değişmektedir. Detaylı bil için iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.